Biografitrilogin

Min biografi-trilogiBiografi-trilogin är romanerna om mitt liv fram till år 2000. Jag har valt att fördela berättelsen i tre perioder med var sin roman. 

Första boken, Vodka & Hubba Bubba som ligger ute på näthandeln sedan 2013, skildrar mina allra tidigaste barndomsminnen. Historian sträcker sig från när jag var omkring 5 år (1968), tiden då min mor och far skiljde sig, tills att min lillasyster Patricia föds (1975) på Danderyds sjukhus och etableringen i det nya landet fullbordas. En resa som tar läsaren genom mina sista år i hemlandet Peru och de första åren som nyinflyttad pojke i Sverige. Läsaren får även följa med på en skildring genom de kulturella olikheterna, humorn och synen på religion, sex och konstiga ordspråk. 
Dock börjar romanen med en mycket märklig frukost midsommardagen 1979! Den andra romanen heter "Utan broar faller Stockholm" och skildrar min uppväxt på Lidingö, fest- och nöjeslivet, tidiga kärleksförhållanden, tågluffar-resorna och slutar när jag rycker in i lumpen. Inträdet i vuxenlivet med en allt för tveklös utbildning i bagaget. Detta är också en tidsresa i 80-talets Stockholm, musikskildring och allmänna attityder! Boken blir klar till juni 2019 och släpps ut i augusti samma år så håll uppkik under fliken "Nyheter" i denna blogg!
Den tredje romanen går under arbetsnamnet "Mats bröllop" och utspelar sig i slutet på 90-talet då jag och mina nyskilda vänner pusslar ihop vardagen och helgerna med våra barn och det dimper ner ett bröllopsinbjudan från en kär gammal vän!  Romanen är inte påbörjad än.


Vodka & Hubba Bubba finns för övrigt att köpa på Adlibris, Bokus och CDON eller direkt via mig med signering. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar