Biografitrilogin

Min biografi-trilogi


Biografitrilogin är romanerna om mitt liv och är uppdelade i tre perioder. Första boken, Vodka & Hubba Bubba som ligger ute på näthandeln sedan 2013, skildrar mina allra tidigaste barndomsminnen. Historian sträcker sig från när jag var 5 år (1968), då min mor och far skiljde sig tills tiden då min lillasyster Patricia föds (1975) i Danderyds sjukhus. En resa som tar läsaren genom mina sista år i Peru till de första åren som nyinflyttad i Sverige. Dock börjar romanen med en mycket märklig frukost midsommardagen 1979!

Den andra romanen heter "Utan broar faller Stockholm" och skildrar min uppväxt på Lidingö, festerna, mina första flickvänner, tågluffar-resorna och lumpen. Det är en resa genom tid och rum i 80-talets Stockholm! Boken är tänkt att bli klar till årsskiftet 2018/2019.

Den tredje romanen går under arbetsnamnet "Mats bröllop" och utspelar sig i slutet på 90-talet då jag och mina nyskilda vänner pusslar ihop vardagen och helgerna med våra barn och det dimper ner ett bröllopsinbjudan från en kär gammal vän!  Romanen är inte påbörjad än. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar