Fantasyeposet Hippis

Fantasyeposet:
Hippis, sagan om vår tvillingplanet
Det här är en fantasy-science fiction-saga som är uppdelat i 2 krönikor (historieskildring) och 6 romaner. Hemsidan (bloggen) Hippis World & Society är uppdelad i krönikor och Hippis idag. Här nedan ser ni hela eposet i sin helhet:

Krönikorna, Gryning och Erövring, är historiebeskrivningar som omfattar hela den Humanoidiska  (Hippis härskande art) civilisationshistorian och fungerar som fördjupningar runt de händelser som leder till romanerna. De innehåller också fakta, kartor och bilder.

Romanerna baseras på händelser i krönikorna. 
Just nu skrivs den första delen i trilogin om De tre budbärarna.
Romanen heter "De himmelska bergens härskare" och utspelar sig under den så kallade Unionstiden (40 före unionen till år 10 efter unionen. Unionen är Hippis år noll)
Beräknad utgivning: dec 2023
Eposet påbörjades år 2000 och var egentligen grundhistorik till ett Internetspel. Förhoppningsvis kommer hela eposet vara klar till år 2030!De himmelska bergens härskare


Den första romanen i trilogin om De tre budbärarna.
Handlingen utspelar sig på den bergiga Suehalvön under Unionstiden. Jägarson Jeridan lyckas endast 20 år gammal att ena sitt Bergsfolk och bildar deras första stora rike. Blicken riktas sedan in mot de gamla högkulturerna i väst.
Beräknad utgivning till december 2023.


Oscar Freyre Production
2023

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar